فروشگاه ويسكا اويل

فروشگاه ويسكا اويل

صابون کوسه

صابون کوسه چیست و چه خواصی دارد !

آیا تاکنون از صابون کوسه استفاده کرده اید و از خواص فوق العاده این صابون آگاهی دارید. صابون کوسه

حاوی 10% روغن کبد کوسه است. این روغن برای سلامتی پوست بسیار مفید و کارآمد است.

در ادامه به بررسی تعدادی از خواص روغن و صابون کوسه اشاره میکنیم. همچنین در نهایت به طریقه

مصرف صابون کوسه در جهت کسب بهترین نتیجه اشاره میکنیم.

خواص صابون کوسه چیست ؟

  • ضد لک
  • ضد چروک
  • ضد جوش
  • روشن کننده پوست صورت
  • درمان چروک و لک های قدیمی پوستی
  • شاداب شدن پوست
  • ضد التهاب پوستی

موارد بالا تنها تعدادی از خواص صابون کوسه است. این صابون از روغن کبد کوسه تولید میشود که بسیاد مفید است.

خواص صابون کوسه به چه علت است ؟

خواص صابون کوسه به علت وجود ترکیبات فوق العاده در این صابون است. وجود 10 درصد روغن کبد کوسه

باعث رفع لک و چروک مانده بر روی پوست می شود. روغن کبد کوسه دارای مقادیر قابل توجه ویتامین A،E،D است.

همچنین وجود اسید های چرب ضروری برای پوست همانند امگا 3 ، امگا 6 و امگا 9 باعث ترمیم سلول های آسیب دیده پوست میشود.

بسیاری از زنان پس از آرایش دچار خستگی و تیرگی پوست میشوند. به این افراد توصیه میشود که

برای شتستشو پوست خود پس از آرایش از صابون کوسه استفاده کنند. این صابون به علت داشتن کمترین

ترکیبات وروماتیک دار ، همانند صابون بچه ملایم و سازگار با پوست صورت است.

نظرات مردم در مورد صابون کوسه چیست ؟

در مورد صابون نرم کوسه نظرات مثبت بسیار زیادی وجود دارد. توجه شما را به تعدادی از این نظرات جلب میکنیم.

  • خواهرم از این صابون استفاده میکرد . واققععععااا تمام جوش های سر سیاهش تموم شد.
  • این صابون جوش های قرمز منو از بین برد. بسیار بهتر از صابون های دست ساز است.
  • من هفته ای 1 بار از این صابون میزدم و بسیار لک و جوش منو کم کرد.

با خواندن نظرات در قسمت های مختلف همین سایت میتوان نظرات واقعی مردم را در مورد این صابون بدانید.

بهترین طریقه مصرف صابون کوسه به چه صورت است؟

بهترین طریقه مصرف صابون نرم کوسه قبل و بعد از استفاده از مواد آرایشی است . در مواقع دیگر هفته ای 2 بار

شتسشو با استفاده از این صابون کفایت میکند.

مجوز های معتبر صابون نرم کوسه :

صابون نرم کوسه دارای مجوز های معتبر از سازمان غذا و دارو است. نمونه های خارجی این صابون نیز

https://viskaoil.com/product/shark-soap-oil/

که با روغن کبد کوسه تهیه میشود، در اروپا و آمریکا و همچنین سایت های معتبر همچون آمازون قابل فروش است.

(0) نظر

صابون زغال اصل چیست ؟

خواص صابون زغال چیست ؟

عجیب است اگر باور داشته باشیم که از ترکیب زغال فعال و صابون بتوان ماده ای شگفت آور تولید کرد. صابون زغال

از ترکیب مواد صابونی با زغال سنگ فعال تولید میشود. امروزه از زغال چوب فعال در بسیاری از مواد آرایشی

و بهداشتی استفاده میگردد . علت این امر خواص فوق العاده زغال سنگ فعال در زیبایی است.

در ادامه به بررسی خواص صابون زغال میپردازیم. اما قبل از بررسی خواص ، توضیحاتی راجع به

ماده زغال سنگ فعال میدهیم. این ماده چیست و چه کاربرد هایی دارد.

زغال سنگ فعال چیست ؟

در طی هزاران سال دانشمندان و شیمیدانان از زغال سنگ فعال برای پاکسازی سموم از زهر

تصفیه آب و پاکسازی زخم استفاده میکنند. به تازگی بسیاری از شرکت های آرایشی و بهداشتی

در مواد آرایشی خود از زغال سنگ فعال به دلیل خاصیت پاکسازی سموم از پوست ، رفع جوش  های سر سیاه

و بسیاری دیگر از موارد زیبایی استفاده می نمایند. حال به بررسی خواص صابون دارای زغال سنگ فعال میپردازیم.

صابون زغال

خواص زغال سنگ فعال چیست ؟ 

خواص صابون زغال فعال به علت ترکیباتی که دارد برای پوست شگفت انگیز است.

شمارا به دیدن تعدادی از این خواص دعوت می نماییم.

  • رفع چربی اضافه پوست
  • درمان آکنه
  • حذف سلول های مرده پوست
  • سفتی پوست صورت
  • کاهش دریچه منافذ پوست
  • جلوگیری از پیری زودرس پوست
  • مناسب انواع پوست
  • حذف سموم و ناخالصی های پوستی
  • درمان پسوریازیس
  • درمان شوره سر

رفع چربی اضافه پوست :

بسیاری از زنان و مردان با مشکلات چربی اضافه بر روی پوست صورت مواجه هستند. در این افراد چربی

بر روی نواحی مختلف صورت به خصوص بینی قرار میگیرد و باعث ایجاد جوش های سر سیاه و مشکلات دیگر میشود.

صابون زغال سنگ آرپی با برطرف نمودن چربی های اضافه پوستی سبب تعادل در چربی موجود بر روی پوست میشود.

درمان آکنه :

آکنه به علت بروز عفونت های پوستی و وجود سموم بر روی پوست ایجاد میشود. با صابون زغال فعال میتوان

سموم و ناخالصی ها را از روی پوست برداشت و به گونه ای پوست را لایه برداری مناسب کرد.

صابون ذغال

حذف سلول های مرده پوست :

سلول های مرده بر روی پوست سبب ایجاد جوش ، آکنه و بیماری های پوستی میشود. همچنین باعث تداخل

در تنظیم مقدار چربی پوست میشود. با صابون زغال میتوان به حذف سلول های مرده پوست کمک شایانی کرد.

سفتی پوست صورت :

شل شدن و افتادگی پوست صورت از نشانه های پیری و کهولت سن است. با استفاده از صابون زغال میتوان

پوست صورت را سفت و مقدار انعطاف پوست را بیشتر کرد. بدین طریق پوست شما جوان و شاداب خواهد شد.

کاهش دریچه منافذ باز پوستی :

وجود گرد و غبار و آلودگی های محیط زیستی میتواند بر روی پوست شما اثر بگذارد. این آلودگی ها بر روی

منافذ باز پوست صورت شما قرار میگیرند. سپس وارد دریچه منافذ باز پوست شما میشوند و سبب جوش های سرسیاه

و آکنه و مشکلات پوستی دیگر میشود . با استفاده از صابون زغال فعال میتوان از شر منافذ باز پوست رهایی یافت.

همچنین استفاده از این صابون میزان دریچه این منافذ را کاهش میدهد و از ورود آلودگی جلوگیری میکند.

جلوگیری از پیری زودرس پوست صورت :

از فواید صابون زغال فعال بر طرف شدن چین و چروک و روشن سازی فوق العاده مناسب است.

همچنین این صابون پوست شما را سفت و قابل انعطاف میکند. همین عوامل سبب جلوگیری از

پیری زودرس پوست صورت میشود.

مناسب انواع پوست :

این صابون به طور خاص و باور نکردنی مناسب انواع پوست است. صابون زغال سنگ فعال

همانطور که از چربی های اضافه پوست را پام میکند ، در عین حال پوست را مرطوب و آبرسانی میکند.

علاوه بر این موارد ، پوست شما را از بروز آلرژی و قرمزی پوست محافظت میکند. به همین دلایل است که میگوییم،

صابون زغال سنگ فعال مناسب انواع پوست صورت است.

خواص صابون زغال

حذف سموم و ناخالصی های پوستی :

صابون ذغال سنگ فعال به علت دارا بودن ترکیبات خاص در آن میتواند تمام سموم و ناخالصی های

موجود بر روی پوست صورت شمارا به طور کاملا ملایم از روی صورتتان حذف نماید.

درمان پسوریازیس :

پسوریازیس درمان قطعی ندارد، اما با استفاده از صابون ذغال میتوان بسیاری از مشکلات پوستی همانند :

اگزما ، پسوریازیس ، جوش های سر سیاه ، ترک های پوستی و … را تا حدود زیادی درمان کرد.

درمان شوره سر :

از صابون زغال سنگ فعال میتوان هم به عنوان صابون مناسب پوست صورت و هم به عنوان شامپو استفاده کرد.

با استفاده از این صابون بر روی پوست سرتان ، دیگر خبری از چربی مو و شوره سر نخواهد بود.

https://viskaoil.com/product/charcoal-soap-rp/

(0) نظر
X